Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fogynak a nyilvános illemhelyek Budapesten

MTI
2004.09.21. 17:47
Budapesten egyre csökken a nyilvános illemhelyek száma - állapította meg kedd délutáni ülésén a fővárosi önkormányzat szakbizottsága. Somlyódy Csaba, a szakbizottság MSZP-s elnöke az MTI-nek elmondta, hogy az önkormányzat illemhelyeket üzemeltető cége (IL-NET Kht.) félévi beszámolójának elfogadásakor kiderült, technikai okok miatt több létesítményt be kellett zárni.

Az elnök közölte, hogy a társaság az önkormányzattól kapott 30 millió forintos félévi támogatásból csak egy illemhelyet, a Nagyvárad térit tudja szeptemberre felújítani.

Somlyódy Csaba a jelenlegi helyzet javulását attól reméli, ha az elbírálás alatt lévő fővárosi utcabútortender keretében tervbe vett 30 nyilvános illemhely megépül. A cég beszámolójában egyebek közt az áll, hogy a szolgáltatással kapcsolatban lakossági panasz nem volt, az ÁNTSZ pedig nem tett észrevételt.