Árpád
-2 °C
4 °C

Tarlóst támogatja a Jobbik is

MTI
2006.07.03. 16:06
Tarlós István főpolgármester-jelöltet támogatja az októberi önkormányzati választáson a Jobbik Magyarországért Mozgalom - jelentették be a szervezet vezetői hétfő délutáni tájékoztatójukon.

Balczó Zoltán alelnök elmondta, hogy Tarlós István az egyetlen olyan jelölt, aki eséllyel léphet fel "az erkölcsileg és politikailag megtépázott tekintélyű Demszky Gáborral szemben".

Az alelnök közölte, hogy előzetesen egyeztettek ez ügyben Tarlós Istvánnal, aki köszönettel elfogadta és igényli a Jobbik támogatását.

Balczó Zoltán kifejtette, hogy a MIÉP-pel csak az országgyűlési választásra kötöttek együttműködést. Ettől függetlenül még októberben is lesz példa, hogy egy-egy kerületben közös jelöltet támogatnak - tette hozzá. (A MIÉP Zsinka Lászlót jelöli főpolgármesternek.)

Balczó Zoltán nem tartja kizártnak, hogy a Jobbik e támogatásért a Fidesz fővárosi listáján képviselői helyet kap az októberi választáson. Erről azonban még nem voltak tárgyalások - jegyezte meg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?