Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Biztonságosabbá válnak a fővárosi aluljárók

MTI
2006.07.10. 13:12

Félmilliárd forintból szeptember közepéig 11 aluljárót korszerűsít, tesz tisztábbá, átjárhatóbbá, világosabbá, és ezzel együtt biztonságosabbá a fővárosi önkormányzat - jelentette ki Demszky Gábor. A főpolgármester a 36 millió forintból megújított Deák téri aluljárót bemutató hétfői tájékoztatóján elmondta, hogy a korszerűsített aluljárókban fokozott ellenőrzésekkel ügyelnek majd a rendőrök és a közterület-felügyelők. Közös járőrözésükkel azt kívánják elérni, hogy még a valószínűsége is csökkenjen annak, hogy bűncselekmények történjenek. A főpolgármester közölte, hogy a felújított Deák téri aluljáróban graffiti ellenes védőbevonattal látták el az oldalfalakat.

Az önkormányzat aluljáró-felújítási programja keretében már befejeződött a Ferenciek terén lévő három - az Üllői út - Ferenc körúti és a Békásmegyeri hév megállóhoz vezető - aluljáró korszerűsítése.