Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Láng Zsolt beleszólna a kórház-integrációba

MTI
2007.05.07. 14:46

Nyílt levélben kéri számon Láng Zsolt, a budapesti II. kerület fideszes polgármestere Horváth Csaba szocialista főpolgármester-helyettesen, hogy a Fővárosi Önkormányzat nem értesíti őt a kerületben tervezett, az egészségügyi reform keretei között végrehajtandó változásokról. A hétfőn közölt levélben Láng Zsolt azt írja, hogy a betegellátásban bizonytalanság és káosz lett úrrá. Ennek oka többek között az, hogy a döntéseket az érintett települések és fővárosi kerületek véleményének figyelmen kívül hagyásával hozták meg.

A kerületi polgármester hozzátette: "Ezért is tartjuk különösen sajnálatosnak, hogy az észak-budai kórház-integrációról, illetve legújabban a Szent János Kórház ledózerolásáról csupán a sajtóból jutnak el hozzánk információk." Láng Zsolt levelében azt kéri a városvezetéstől, a kerületet érintő elképzelésekről legalább tájékoztatást adjon és tegye lehetővé, hogy a végleges megoldás megszületésekor az ő véleményük is érvényesülhessen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?