Olivér
4 °C
8 °C

Három kerületnek van új rendőrkapitánya

Független Hírügynökség
2007.10.02. 21:05

Három fővárosi kerületbe nevezett ki új rendőrkapitányt hétfőn és kedden a budapesti rendőrfőkapitány javaslatára az országos rendőrfőkapitány. Hétfőtől az V. és X. kerületi, keddtől a XVII. kerületi kapitányságnak van új vezetője.

Az V. kerület korábbi kapitányát még szeptember végén, október 1-i hatállyal váltotta le a főkapitány, a X. kerület kapitány pedig nyugdíjba vonult. A XVII. kerületi kapitányság élén azért volt vezetői csere, mert a korábbi kapitányt helyezték az V. kerület élére - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az eddigi XVII. kerületi kapitányságvezető, Tóth Tamás alezredes hétfőtől az V. kerületi kapitányságot vezeti. Helyére, a XVII. kerületi rendőrség vezetői posztjára keddtől került Szigeti János alezredes, aki korábban XII. kerületi bűnügyi osztályvezető volt. Ács Péter Imre alezredes, aki eddig a VIII. kerületben bűnügyi osztályvezetőként dolgozott, hétfőtől vezeti a köbányai rendőrséget.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?