Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dávid Ibolya rosszul lett a második forduló előtt

2005.06.07. 12:23
A kimerültség miatt összeesett a köztársaságielnök-választás előtt Dávid Ibolya. A parlament üléstermében képviselőtársai támogatták az MDF elnökét, amíg a rosszulléte elmúlt.

Kedden délelőtt az Országgyűlés üléstermében lett rosszul az MDF elnöke. Dávid Ibolya az Index információi szerint hosszabb ideje küzd az alacsony vérnyomás okozta problémákkal. Most forrásaink szerint a köztársaságielnök-választás miatt elhúzódó hétfői munkanap és a kedd reggeli televíziós interjúk sora miatti kimerültség miatt lett rosszul a második forduló előtt a parlamentben. A politikusasszonyt párttársai támogatták, amíg a rosszulléte elmúlt. Az esetet az MTI parlamenti fotósa is megörökítette.

Az MDF elnöke az esetet követően arról informálta a sajtót, hogy már jól van. Az MDF-re egyébként különösen nagy nyomás nehezedik az álamfőválasztáson, hiszen az ellenzéki párt Sólyom Lászlót támogatja, de a Fidesz folyamatos támadásaiban azzal gyanúsítja a Fórumot, hogy titokban a korábbi szívességek miatt Szili Katalinra is adták szavazataikat.