Gyurcsány a Hortobágyon

2007.11.07. 14:00
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 2000. január 1.
    A szájüregem a tegnap éjszakától még mindig furán zebuvizelet-ízű, de boldog vagyok, mert rájöttem, mihez fogok kezdeni. Ki nem fogod találni, kedves naplóm: politikus leszek. Az egész igazából azon múlott, hogy a Pistáéknál a buliban találkoztam Medgyessy Petivel, akit eddig csak felszínesen ismertem. Most egyfelől minden szembejövőnek húszezrest akart ragasztani a homlokára, másfelől olyan érdekes dolgokat mondott a hangképzési problémákkal küszködő tengerimalacoknak kifejlesztetett fogszabályzójáról, hogy leültem vele trécselni, és úgy álltam fel, hogy ha törik, ha szakad, egyszer én fogok az ő helyén ülni. Nem, nem a logopédusnál, hanem a bársonyszékben, ugye érted a célzást, kedves naplóm?
    (…)
    A feljegyzések sora itt sajnos megszakadt. Így is torokszorító élmény volt szembesülni azzal, hazánk miniszterelnöke milyen elkötelezett állattenyésztő. Sok sikert a magyar agráriumnak!
  • Most kaptuk a hírt, hogy minitüntetés várta Nádudvaron Gyurcsány Ferencet. Nyolc ember egy transzparenst tart Takarodj! Haszaáruló! felirattal.
  • Az őrezred Nádudvaron lerakatta a demonstrálókkal a transzparenst, mindenkit igazoltatnak.
  • Befejeződött a minitüntetés Nádudvaron.
  • Közvetítésünket befejezzük. Délután a fővárosi Hold utcai piacon Tarlós István is elkezdi népszavazási országjáró turnéját, de arról egy külön cikkben számolunk majd be. Viszlát.