Új amerikai tanácsadót igazolt le a Fidesz

2008.06.06. 18:24
Kampánykurzust indított Fidesz nemrég, felkészülve az esetleges előrehozott választásokra. Úgy tudjuk a napokban érkezik Magyarországra Rich Beeson, a republikánus párt politikai igazgatója, hogy az amerikai kampány holtidejében tanácsokkal szolgáljon a kormányzásra készülő Fidesznek.

A Fidesz választókerületi elnökeinek május végi összehívásával elkezdődött a Fidesz felkészülése a választásokra. Orbán Viktor Fidesz-elnök a tanácskozásra sietve azt mondta, ideje volna leköszönnie a regnáló kormánynak, és jöjjenek az előrehozott választások, ez jelenthetne ugyanis megoldást az ország válságára.

Orbán sürgetésével nem törödve a kormány még a helyén, ám a fideszes politikusokat már most gőzerővel készítik föl a következő országgyűlési választásokra. Az Index úgy tudja, a párt nemrég leigazolta az amerikai republikánus párt regnáló politikai igazgatóját, aki a napokban Magyarországra látogat, hogy a kormányzásra készülő Fidesznek tanácsokat adjon. Rich Beeson az Egyesült Államokban végigjárta a kampánytanácsadók ranglétráját és plakátragasztóból lett a republikánusok egyik meghatározó alakja.

Az amerikai szakember tapasztalatait igyekszik majd megosztani a Fidesz leendő képviselőjelöltjeivel. A fideszes képzésen a "tanulók" kommunikációs és válságkommunikációs kiképzést is kapnak, ennek keretében helyzetgyakorlatokon kell majd az ellenzéki politikusoknak felkészülnie a legváratlanabb kérdésekre is.


  • Hírek
  • Hírek