Botond, Mózes
EUR 389,77 Ft
USD 373,47 Ft
12 °C
29 °C

Medgyessy: Kiss miatt nem terelődhet el a figyelem az előző kormány ügyeiről

MTI
2003.02.22. 12:25
A kabinet nem hagyja elterelni figyelmét a kormányzás ügyeiről, végigviszi és teljesíti a kormányprogramot. Erről Medgyessy Péter miniszterelnök beszélt az MSZP budapesti küldöttértekezletén szombaton. A kormányfő a kancelláriaminiszter lemondásával kapcsolatosan kijelentette: a történtek miatt nem terelődhet el a figyelem az előző kormány ügyeiről. Medgyessy Péter ugyanakkor hangsúlyozta: a legkisebb esetben, ami a visszaélés vagy a korrupció gyanúját kelti, megteszik a megfelelő lépéseket. Beszédében a miniszterelnök az európai uniós csatlakozásról szólva leszögezte: "nem azt mondjuk, hogy Európa vagy Magyarország, hanem Európa és Magyarország".

Kovács László pártelnök a sikeres kormányzás egyik feltételének a kormány erkölcsi hitelének megőrzését nevezte. Szólt arról is, hogy a koalíciós kabinet megfelelően működik. A kormány és a párt vezetői minden héten egyeztetnek a legfontosabb kérdésekről.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek