Arculatot váltana a Millenáris

MTI
2003.04.04. 14:40
Új arculatának kialakítására kétfordulós pályázatot hirdetett a Millenáris Programiroda Kulturális Kht. - közölte Derdák András művészeti igazgató. Az új komplett arculat kialakítása - ami kiterjed a logó, a plakátok, a szórólapok, illetve a műsorfüzet formájára és küllemére - része az intézmény tevékenysége megújulásának. Az ötletek minél szélesebb körű megismerése érdekében az első fordulóban minden természetes személy indulhat. A pályaműveket április 22-ig lehet eljuttatni az intézménybe. Az első forduló díjkiosztó ünnepségét május 29-én tartják.

A zsűrit Babarczy Eszter esztéta, Bojár Iván András, az Octogon című lap főszerkesztoje, Enyedi Ildikó filmrendező, Kováts Lajos, a MEO Kortárs Művészeti Gyűjtemény igazgatója, Péterffy Zsuzsa filmrendező, Török András, a Magyar Fotográfusok Háza ügyvezető igazgatója és Derdák András alkotja.

A pályázat második - meghívásos fordulójában - a legjobbnak ítélt ötletek alapján, szakemberek részvételével alakítják majd ki a Millenáris új arculatát, amelyet a művészeti igazgató reményei szerint ősztől már bevezethetnek.