Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Kuncze: Kormányválságról nem lehet beszélni

MTI
2003.09.07. 19:18
A kormány stabil, programja megvalósításán dolgozik; kormányválságról nem lehet beszélni - jelentette ki Kuncze Gábor vasárnap Tatabányán, a bányásznapi ünnepen újságíróknak. A kormánypártoknak fontos a politikai stabilitás, de ez érdeke az ellenzéknek is, "legfeljebb mindezt nem gondolják végig" - mondta a szabad demokrata pártelnök. A politikai élet szereplőinek végig kellene gondolniuk, hogy vajon helyes-e az az út, amikor mindenki mindent elkövet a másik lejáratása érdekében. Ha ebben mindenki sikeres lesz, akkor ez azt jelenti majd, hogy az egész együtt járatódik le - tette hozzá.

"Ezt a pillanatot azonban nem kellene megvárni, mert az már veszélyeket jelenthet a magyar demokráciára" - hangsúlyozta az SZDSZ elnöke. Kuncze Gábor a parlament őszi időszaka alatt elfogadásra váró törvények közül különösen fontosnak nevezte az adótörvényeket, a költségvetési és a választási jogszabályt, illetve a közigazgatási és az egészségügyi rendszer átalakítását.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?