Árpád
-2 °C
3 °C

Négy megyei főkapitányt cserélne le Salgó

MTI
2003.09.10. 15:34
Salgó László országos rendőrfőkapitány bemutatta négy megye főkapitány-jelöltjét, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitányhelyettes-jelöltjét szerdán Budapesten. "Stratégiai szintű szakmai tapasztalattal rendelkező, valamint kapitányi gyakorlattal és múlttal rendelkező tiszteket jelöltem a főkapitányi posztokra, akik átlagban kilenc évvel fiatalabbak a jelenlegi kapitányoknál, mert véleményem szerint nyitni kell a fiatalok iránt" - mondta Salgó László.

A dandártábornok három ezredest jelölt főkapitánynak: Bács-Kiskunba Király Ferencet, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye élére Andrékó Jánost, Hajdú-Biharba pedig Halmosi Zsoltot. A Veszprém megyei főkapitányi poszt várományosa Sutka Sándor dandártábornok. Budapest bűnügyi főkapitány-helyettesének Gergényi Péter dandártábornok, a BRFK vezetője Tóth Gábor ezredest jelölte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?