Árpád
-2 °C
3 °C

Jobbközép párbeszéd a Centrál kávéházban

MTI
2003.09.13. 10:54
A közélet állapotáról, az ország jövőjéről lesz szó szombat délután Budapesten a Centrál kávéházban megtartandó, többpárti megbeszélésen. Dávid Ibolya elmondta: a Fidesz-kongresszusa után kezdeményezte, hogy induljon meg a jobbközép párbeszéd a Kereszténydemokrata Néppárttal, a Független Kisgazdapárttal, a Magyar Demokrata Néppárttal és a Vállalkozók Pártjával.

"A Fidesz kongresszusa után fontosnak tartottam, hogy Orbán Viktor újonnan választott pártelnökkel megbeszéljük a két ellenzéki párt stratégiai kérdéseit" - emlékeztetett Dávid Ibolya. Hozzáfűzte: ezzel egy időben kezdeményezte azt is, hogy a Fidesz elnökével megtartott találkozó után mindazon szervezetekkel, amelyek hasonló értékrendben politizálnak, vagy politizáltak mint az MDF, kezdjék meg az álláspontok közelítését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?