Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Az MSZP kitart a kormányprogram mellett

MTI
2003.09.13. 18:09
Az MSZP kitart a választási programra épülő kormányprogram megvalósítása mellett - jelentette ki Kovács László szombaton a párt Hajdú-Bihar megyei falunapja keretében Balmazújvárosban tartott sajtótájékoztatóján.

Az MSZP elnöke, külügyminiszter ugyanakkor emlékeztetett rá, hogy a kormányprogram négy évre szól, s annak teljesítésében "az előrehaladás a helyzet függvénye".

Megítélése szerint a kormányprogram végrehajtásából a kormánynak, a kormánytagoknak, a minisztériumi apparátusoknak, valamint a párt országos és helyi politikusainak egyaránt ki kell venni a részüket.

Kovács László szerint erősíteni kell a pártfrakciók és a kormány közötti együttműködést.

A készülő költségvetésről szólva kijelentette: meg kell őrizni a prioritásokat. Ezek közül a tavalyi életszínvonal-növekedés eredményeinek a megőrzését, a legrászorultabbak - nyugdíjasok, nagycsaládosok, egyedülállók - támogatásának a növelését és az autópálya-építést emelte ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?