Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Demszky nem vette át megbízólevelét

Index, MTI
2004.07.02. 16:14
Ünnepélyes keretek között pénteken a Parlamentben vette át megbízólevelét Magyarország 24 európai parlamenti képviselője Ficzere Lajostól, az Országos Választási Bizottság (OVB) elnökétől - jelentette az MTI. A ceremónián ugyanakkor nem jelent meg Demszky Gábor szabad demokrata listavezető, mert főpolgármesterként hivatalos úton tartózkodik külföldön. Demszky így később veheti át megbízólevelét.

"Kívánom önöknek, hogy képviseljék (...) eredményesen a választópolgárokat, akik bizalmából mandátumukat elnyerték. Kívánom, hogy lépjenek fel egységesen pártpolitikai hovatartozástól függetlenül hazánk nemzeti érdekeinek képviseletében (...), és kívánom, hogy legyenek aktív és tevékeny résztvevői európai politikai családjuknak" - mondta köszöntőjében Ficzere Lajos.