Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Medgyessy nem megy a honvédelmi bizottság ülésére

MTI
2004.07.06. 16:47
Medgyessy Péter nem vesz részt az Országgyűlés Honvédelmi Bizottságának rendkívüli ülésén - közölte Gál J. Zoltán kedden.

A kormány képviselteti magát, de nem miniszterelnöki szinten - mondta a kormányszóvivő annak kapcsán, hogy Keleti György (MSZP), a honvédelmi bizottság elnöke fideszes kezdeményezésre csütörtökre összehívta a testület ülését, amelynek a kormányfő a meghívottja.

Az ülés napirendje szerint Medgyessy Péternek az Egyesült Államokban június végén tett látogatása során érintett biztonságpolitikai kérdésekről kellene tájékoztatást adnia.

A Fidesz június 26-án kezdeményezte, hogy a miniszterelnök személyesen is adjon tájékoztatást "az amerikai elnökkel folytatott washingtoni megbeszélésén tett felajánlásokról az iraki háborúban való magyar részvételről és a szerepvállalásról a rakétavédelmi programban".