Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Rendkívüli bizottsági ülés a 'kakaóbiztos' számítógépek miatt

MTI
2004.07.21. 14:08
Rogán Antal (Fidesz), az Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának elnöke jövő keddre összehívta a testület rendkívüli ülését - tudatta a Fidesz parlamenti frakciója az MTI-vel szerdán. A javasolt napirend szerint a bizottság meghallgatja Kovács Kálmán informatikai és hírközlési minisztert az úgynevezett "kakaóbiztos" óvodai számítógépekkel kapcsolatos programról.

A közlemény szerint további napirendi pontként szerepel Keller László közpénzügyi államtitkár meghallgatása, akitől a programra vonatkozó közbeszerzési eljárással összefüggő, a közelmúltban lefolytatott vizsgálat eredményéről kérnek tájékoztatást. "Az ülésen a bizottság ellenzéki tagjai teljes számban képviseltetik magukat, hogy biztosítsák a nagy közérdeklődésre számot tartó kérdés mielőbbi és részletes kivizsgálását" - áll a közleményben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?