Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Polgár Viktor a Külügyminisztérium új szóvivője

MTI
2004.09.01. 15:11
Polgár Viktort nevezte ki a Külügyminisztérium szóvivőjévé Kovács László külügyminiszter szerdán - tájékoztatott a tárca szóvivői irodája. Polgár Viktor az elmúlt nyolc évben egy nemzetközi PR-ügynökség hálózat magyarországi irodáját vezette, azt megelőzően az ÁPV Rt. kommunikációjáért és nemzetközi kapcsolatáért felelős ügyvezető igazgatója, a rendszerváltás idején pedig egy évig az MSZP sajtófőnöke és szóvivője volt.

Az új szóvivő a 70-es évek elejétől 17 éven keresztül dolgozott a Külügyminisztériumban: beosztott diplomataként az ottawai és a washingtoni magyar nagykövetségen teljesített szolgálatot, a magyar-amerikai kétoldalú kapcsolatok előadója, majd a sajtófőosztály helyettes vezetője volt - írta a szóvivői iroda.

Tóth Tamás, aki 2002-től idén júniusig töltötte be a külügyi szóvivői posztot, Kuala Lumpurba távozott, Magyarország malajziai nagyköveteként.