Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Szabados az MSZP új Fejér megyei elnöke

MTI
2004.09.16. 17:22
Szabados Tamást választotta elnökévé szerdán este tartott gyűlésén az MSZP Fejér Megyei Szövetsége; a politikus Horváth Andrást váltja fel a megyei elnöki poszton.

Erről maga az új elnök tájékoztatta csütörtökön az MTI-t. Szabados Tamás elmondta: a párt megyei elnökeként egyik legfőbb feladatának azt tekinti, hogy "az MSZP-n belül együtt élő három nemzedék" - a tapasztalt, idősebb párttagok, az önkormányzatokban, kormányzatban bizonyító középgeneráció és a feltörekvő fiatalok - között megteremtődjön a konszenzus.

"Fontosnak tartom, hogy átmentsük az idősek és a középnemzedék által képviselt értékeket, és helyet biztosítsunk az ifjabb generációnak. Olyan pártszervezeteket szeretnék, ahol mindenki megtalálja a feladatát" - tette hozzá az MSZP új megyei elnöke. Az 56 éves Szabados Tamás országgyűlési képviselő, az Oktatási Minisztérium politikai államtitkára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?