Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Még egy utat lezártak Borsodban az árvíz miatt

2010.01.12. 17:43

A Sajó áradása miatt délután ötkor lezárták a Tiszaújváros-Kesznyéten közötti út egy szakaszát, ezzel már nyolc út egy-egy része járhatatlan Borsod-Abaúj-Zemplén megyében vízátfolyás miatt.

A Sajó magas vízszintje miatt Muhinál és Körömnél a komplejárók víz alá kerültek, így a két település között a komp sem közlekedik. Nem jár a komp a Tisza áradása miatt Tiszacsege és Ároktő között.

A Bódva áradása miatt autóval továbbra is megközelíthetetlen Tornabarakony és Tornaszentandrás, a két település ellátásával azonban nincs gond. Szintén a Bódva áradása miatt zárták le a 2629-es számú út egy rövid szakaszát Komjáti felől, ezért Bódvalenke csak Hídvégardó irányából közelíthető meg.

A Sajó áradása miatt Putnok-Borsodbóta, Sajóivánka-Sajókaza, valamint a 26-os számú főutat Sajóvelezddel összekötő bekötő út egy-egy szakaszán sem lehet közlekedni.