Helyreigazítás

2010.07.01. 21:03

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy 2010. április 22. napján, a Magyar Nemzet című lapból szemlézett, „Fogorvosoktól kért jogi tanácsot a HN” címmel megjelent írásban bizonyítékok, illetve az ügyre vonatkozó adatok ellenőrzése nélkül valótlanul állítottuk, hogy „fogorvosi céggel szerződött a honvédelmi tárca …., amelyért mintegy négymillió forintot fizetett ki évente a társaságnak”, illetve, hogy a „FitDent Kft.-nek a szaktárca évente csaknem négymillió forintot fizetett ki”.

A fenti cikkben valótlanul állítottuk, illetve való tényeket hamis színben tüntettünk fel azon közlésünkkel, hogy „2007-2008-ban szerződött egy fővárosi fogászattal a Honvédelmi Minisztérium”.

Nem igaz az sem, hogy a FitDent Kft. „elsősorban fogorvosi, szépségápolási és fodrásztevékenységgel, illetve egyéb termékek ügynöki nagykereskedelmével” foglalkozik.

Valótlan az az állításunk, hogy a FitDent Kft. „éppen a HM FLÜ-vel megkötött első megállapodásuk idején vette fel a tevékenységeik körébe a gazdasági, üzletviteli és adózási tanácsadást”, valótlan továbbá, hogy e tevékenységet „2009 januárjában töröltek is a cég munkakörei közül”.

Az sem felel meg a valóságnak, hogy „fogászok adtak például tanácsokat a Tubesre tervezett radar sugár-egészségügyi hatásairól”. Valótlanul állítottuk azt is, hogy Gergely Tamás a FitDent Kft. ügyvezetője.