Eszter, Eliza
EUR 383,04 Ft
USD 356,85 Ft
14 °C
24 °C

Gázömlés volt egy elvágott vezeték miatt Szolnokon

2012.04.30. 11:03

Tizennyolc embert, köztük két gyereket menekítettek ki a lakásokból a tűzoltók vasárnap este Szolnokon, miután egy vezeték elvágása nyomán gázömlés és robbanásveszély alakult ki; a hibát a szakemberek elhárították, senki nem sérült meg – közölte S. Tóth Anikó megyei katasztrófavédelmi szóvivő hétfőn.

A város Sashalmi útján ismeretlenek elvágtak egy gázvezetéket, amelyből ömlött a gáz. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Kirendeltség tíz tűzoltója két gépjárművel vonult a helyszínre, és a gáz kiáramlását vízsugárral csillapították.

Miután a vezeték a gázcsap alatt rongálódott meg, a gázszolgáltató szakembereinek a föld alatt lévő csonkig kellett leásni, majd azt leszorítva megszüntették a gázömlést. A hiba elhárításáig, körülbelül fél óráig, az áramszolgáltató az egész utcát áramtalanította. A lakók este tíz óra után térhettek vissza otthonaikba.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla