Videó is készült az orosházi tornádóról

2012.05.09. 14:05 Módosítva: 2012.05.09. 14:40

Egy tízemeletes épületből készített felvételt a hétfői orosházi tornádóról az időkép.hu egyik olvasója. Az időjárási portál megkeresésére Balazs85 elmondta, a tornádó Orosházától egy-két kilométerre délre, lakott területen kívül alakult ki. Cáfolta azokat az információkat, hogy a városban "tombolt" volna.

A Szeged24 szerint a Csongrád megyei Zsombón is forgószél pusztított aznap délután négykor: háztetőket, fóliasátrakat rongált meg, betonoszlopokat csavart ki a földből. Szunyogh Mihály gazdaságában kétmillió forintos kár keletkezett.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntekig napos, száraz idő lesz 25 fok körüli hőmérséklettel, a hét végén komoly lehűlés jön, esni is fog.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla