Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

10 kilométeres dugó van az M7-esen

2014.06.09. 17:32

FRISSÍTÉS: A rendőrség közleménye szerint a torlódás este fél nyolcra megszűnt.

Korábban írtuk: A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét a körültekintő, türelmes járművezetésre!

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság jelentése szerint az M7-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon a 90-es kilométerszelvényben – Balatonvilágosnál – a forgalom mintegy 10 kilométer hosszan feltorlódott, a járművek a megengedettnél kisebb sebességgel haladnak.

A torlódást egy 16 óra 56 perc körül történt baleset okozza. Az első hírek szerint két személygépjármű ütközött, a balesetben csak anyagi kár keletkezett. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a forgalmat a külső, és a leálló sávra tereli.

A Waze közösségi GPS-alkalmazás felhasználóinak jelentései is igazolják a rendőröket, a programban pillanatnyilag így fest a Balaton keleti részének közlekedési helyzete:

Screenshot 2014-06-09-17-27-50.png
Fotó: waze

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a balesetek elkerülése végett az érintett útszakaszon figyelmesen, türelmesen és körültekintően közlekedjenek.