Szentendrén lövöldözött egy tűzoltó

2015.02.13. 09:05 Módosítva: 2015.02.13. 09:06

Cikkünk folyamatosan frissül.

Valószínűleg pusztán hencegésből lövöldözött az a tűzoltó, aki fegyvert rántott szerda délután a szentendrei tűzoltóságon, írta a Bors. A férfi, miután megérkezett a munkahelyére és felvette a szolgálatot, kivette autója csomagtartóból a pisztolyát, és lövéseket adott le. Feltehetően egyik kollégája elégelte meg a veszélyes mókát és telefonált a rendőrségre.

A rendőrök a kiérkezésüket követően hosszú órákig helyszíneltek az épület kapujában, és a tűzoltó autóját, a rozsdabarnás színű Peugeot csomagtartóját vizsgálták át. A Bors sem a rendőrségtől, sem a katasztrófavédelem illetékesétől nem tudott információt szerezni az ügyről, de végül a Központi Nyomozó Főügyészségren szóvivője árulta el a részleteket:

– Egy bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a laktanyában egy szolgálatban lévő tűzoltó lövöldözik. A helyszínen a hatóság emberei lefoglaltak egy fegyvernek látszó tárgyat. Gyanúsítotti kihallgatás egyelőre még nem történt – közölte Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. 

Az ügyben jelenleg hírzárlat van.

A Lánglovagok szerint a tűzoltó nyúlra lőtt egy légpuskával, és ezt a puskát találták meg nála.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport