Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Metrópótló busz karambolozott a Lehel térnél

2018.07.24. 08:33

Összeütközött egy metrópótló busz és egy kisteherautó Budapesten, a Lehel térnél, jelentette a helyszínről olvasónk, László. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a Toyota felborult.

A rendőrség később azt írta, hogy nem sérült meg senki a forgalmi akadály fél tízre megszűnt.

Egy másik olvasónk is a helyszínen volt, és csak a szerencsének köszönheti, hogy nem lett baja.

Ha 2-3 méterrel előrébb vagyok, akkor lehet, hogy most nem írok. Egyik kolléganőm is csak nagy szerencsével tudott elugrani az éppen felé boruló autó elől.

Azt látta, hogy a Toyota elég lendületesen jött a belső sávban, és rántotta jobbra a kormányt a busz előtt, valószínűleg azt hitte, hogy „ide még beférek”. A Toyota jobb hátsó sarkát találta el a busz pont a szélvédője közepén. A busz kicsit előrébb állt meg. A kocsit csak egy daruval tudták a kerekeire állítani, kívülről nem sok sérülés látszott rajta.

Egy harmadik szemtanú, Attila segített kimászni a sofőrnek az autóból, ami tőle körülbelül másfél méterre állt meg. Ő nem látott mást, akinek el kellett volna ugrania a kisteherautó útjából.