Újra kihallgatják Kulcsár Attilát

MTI
2005.01.19. 10:44

Az ügyészek ismét hozzáfogtak Kulcsár Attila kihallgatásához, a többhetesnek ígérkező procedúra során a nagy mennyiségű írásos bizonyítékkal kapcsolatos kérdésekről hallgatják meg a brókerbotrány első számú gyanúsítottját - mondta Zámbó Gyula ügyvéd az MTI érdeklődésére szerdán.

Ügyfele a tavalyi több hónapos kihallgatás-sorozaton emlékezetből tette meg vallomásait. Időközben azonban számos írásos bizonyíték is a hatóságok birtokába került, továbbá a könyvszakértő és a tőkepiaci szakértő is elkészítette szakvéleményét. A szakvélemények főként azt kísérlik meg tisztázni mikor, hová irányultak a pénzmozgások - mondta a milliárdos sikkasztással gyanúsított Kulcsár Attila védője.

A Fővárosi Főügyészség kiemelt ügyek osztályán napokban újraindult kihallgatás-sorozaton a Kulcsár Attila korábbi vallomásainak és az írásos bizonyítékoknak az egybevetésekor felvetődött kérdésekre várnak választ az egykori brókertől." A fontosabb ügyfeleken végig kell menni. Ezek lehetnek sértettek, továbbá olyan érdektelen tanúk, akiket nem ért kár, de nem zárható ki, hogy lesz köztük olyan is, aki gyanúsítottá válik" - jegyezte meg Zámbó Gyula.