Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csonka ülést tart az Apró-Gyurcsány bizottság

MTI
2005.08.03. 10:49
Nem jelentek meg az Apró-Gyurcsány érdekkör meggazdagodását vizsgáló parlamenti bizottság ülésén a testület kormánypárti tagjai szerdán.

Vadai Ágnes, a bizottság MSZP-s tagja újságíróknak elmondta, a szocialista képviselők szabadságukat töltik, ezért nem tudtak megjelenni a vizsgálóbizottság ülésén. Mint mondta, Szijjártó Péter, a bizottság elnöke ígéretet tett arra, hogy nem hívja össze a testületet.

A bizottság a kormánypárti képviselők távolmaradása ellenére tanácskozóképes, közölte Szijjártó Péter. Elmondta, a három jelen lévő ellenzéki képviselő mellett (Papcsák Ferenc, Balsai István, Szijjártó Péter) helyettesítési megbízást adott Csampa Zsolt és Herényi Károly képviselő.

Szijjártó szerint a kormánypárti képviselők részt vehettek volna az ülésen, mivel az épületben voltak, de "de a napirenden szereplő ügy kínos Gyurcsány Ferenc miniszterelnökre nézve".