Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Balesetveszély a 35-os főúton

MTI
2006.07.07. 15:36

Balesetveszélyessé vált a 35-ös számú főközlekedési úton egy csomópont Debrecen határában, miután az autópálya-építkezés kapcsán megszüntettek egy korábbi kanyarodó sávot, közölte Forgács Barna, az Agrárgazdaság Kft. ügyvezetője pénteken Debrecenben sajtótájékoztatón.

Amióta az autópálya-építkezés kapcsán megszüntették a balra kanyarodó sávot, kétnaponként történik baleset a csomópontban, és ezáltal a kft. 250 dolgozója, mintegy ezer ott gyakorló egyetemista, illetve technikumi diák, valamint a fajtakísérleti állomás dolgozói vannak nap mint nap veszélyben.

Forgács Barna kötegnyi levelezést mutatott az ügyben, amiből kiderül nem illetékes az ügyben sem a közútkezelő kht. sem az önkormányzat, sem az autópálya-kezelő. A rendőrség szerint is baleseti kockázatot jelent az ominózus útszakasz.

Forgács Barna mint mondta ezek után végső elkeseredésében és az egyre többször bekövetkező balesetek miatt fordult a sajtóhoz. Az agrárvállalkozó Forgács a 2006-os parlamenti választásokon a Fidesz jelöltje volt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?