Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kuncze: az SZDSZ kiáll a stabilizációs csomag mellett

MTI
2006.07.08. 14:59

Az SZDSZ Országos Tanácsában lefolytatott politikai vita során az az általános vélemény alakult ki, hogy a szabad demokratáknak az ország jövője, a költségvetés egyensúlya és a gazdaság növekedési pályán tartása érdekében ki kell állniuk a kompromisszumokkal elfogadott stabilizációs csomag mellett - mondta Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke a testület szombati, budapesti ülése utáni sajtótájékoztatón a Liberálisok Házában.

A politikus hozzáfűzte, hogy a szabad demokraták egymagukban a csomag néhány elemét máshogy csinálnák, néhány eleme másképp nézne ki, de szükségesnek tartják ezeket a lépéseket.

Az önkormányzati választásokra való felkészülés kapcsán úgy fogalmazott a pártelnök, hogy a jelöltállítás tekintetében jobban állnak, mint négy évvel ezelőtt, ezért arra számít, hogy - csakúgy mint 2002-ben - meg tudják duplázni Budapesten az országgyűlési választásokon elért százalékarányt