Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fidesz: III/III-as volt a vásárhelyi MSZP-s kampányfőnök

MTI
2006.07.14. 21:08
Állambiztonsági tiszt volt Hernádi Gyula, az MSZP hódmezővásárhelyi jelöltjének kampányfőnöke - közölte az MTI-vel Havasi Katalin, a Fidesz helyi szervezetének elnöke pénteken.

Rummel József neve a hvg.hu-n megjelent állambiztonsági tiszteket felsoroló listáról volt ismerős, a történészi kutatások szerint alhadnagyként szolgált a Belső Reakció és Szabotázselhárító csoportfőnökségnél. Ezért nagy meglepetéssel találkoztunk a nevével a sajtóban, mint Hernádi Gyula szocialista polgármesterjelölt kampányfőnöke - mondta a politikus.

"Az ügynek nincs jelentőssége. Azokat az embereket, akik Hódmezővásárhelyért akarnak tenni szívesen fogadom, Rummel József ilyen" - mondta az MTI-nek Hernádi Gyula, aki hozzátette: munkatársa húsz évvel ezelőtti múltja nem érdekli.

Rummel József az MTI-vel közölte, kizárólag a Délvilág című megyei napilapnak nyilatkozik.