Jolán
2 °C
4 °C

A Fidesz-frakció vendégül látná a konvergencitanács tagjait

MTI
2006.07.18. 18:31

Navracsics Tibor meghívta a Fidesz július 24-i frakcióülésére a konvergenciatanács tagjait; az ellenzéki párt frakcióvezetője ez ügyben kedden küldött levelet Bogsch Eriknek, Simor Andrásnak és Surányi Györgynek.

"Arra kérem, hogy tisztelje meg július 24-én tartandó frakcióülésünket, és egy rövid előadás keretében adjon számot az ország valós helyzetéről és a konvergenciaprogrammal kapcsolatos elképzeléseiről" - olvasható a politikus levelében.

Navracsics Tibor - aki levelében gratulál a tanács tagjainak a kinevezéshez - azt írja, sajnálattal vették tudomásul, hogy a Fidesz Költségvetési Tanács felállítására vonatkozó javaslatát nem vette figyelembe a kormány, de az ellenzéki párt támogat minden olyan lépést, amely "segíthet az ország valós gazdasági helyzetének feltárásában, és elvezethet egy hiteles gazdaság- és pénzügypolitika megteremtéséhez".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?