Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Dávid Ibolya szerint botrányos volt a választási kampány

MTI
2006.09.29. 16:00

Botrányos volt a mostani választást megelőző kampány, amely nem a jobbnál jobb programokról, hanem a két nagy párt nyolc-tíz éve tartó hidegháborús politikájáról szólt - jelentette ki Dávid Ibolya pénteken egy nagykőrösi kampányzáró sajtótájékoztatón.

Az MDF elnöke szerint az MSZP lényegében azt várja az emberektől: felejtsék el, hogy az elmúlt négy évben sikertelenül kormányoztak, félrevezették őket és eladósították az országot. A Fidesz pedig azt várja, hogy az emberek felejtsék el a négyezer milliárd forintos választási túlígérgetéseiket. A Fidesz szakértői kormány felállítására tett javaslata pedig lényegében a nagykoalíció létrehozását célozza, ami elfogadhatatlan - tette hozzá.

"Akinek a puttonya tele van mindazzal, ami hetek óta a közéletet uralja, szavazzon az MDF-re, amely tisztességes párbeszédre, megegyezésre is kész" - buzdított a pártelnök, aki szerint a viták után el lehet jutni a tárgyalásokig, a kompromisszumig, ez ugyanis ez az egyik legnagyobb hiánya a mai közéletnek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?