Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

A Fidesz alternatív szavazatszámláló központot hoz létre

MTI
2006.09.29. 18:19

A Fidesz saját szavazatösszesítő rendszerével kíséri figyelemmel a vasárnapi önkormányzati választások eredményeinek alakulását, az ellenzéki párt és szövetségese, a KDNP a Polgárok Házában várja az eredményeket.

A Fidesz szóvivője pénteki közleményében rámutatott: a tavaszi országgyűlési választásokon történt "gyanús események", valamint a választási bizottságokhoz érkezett nagyszámú bejelentések okán a Fidesz különös jelentőséget tulajdonít az önkormányzati választások tisztaságának, valamint nyugodt és demokratikus lebonyolításának.

Ennek érdekében minden szavazókörben jelen lesznek a Fidesz delegáltjai, valamint egy jogászokból álló bizottság vizsgálja meg a párthoz forduló állampolgárok bejelentéseit és teszi meg a szükséges jogi lépéseket. Emellett a Fidesz saját szavazatösszesítő rendszere segítségével kíséri figyelemmel az eredmények alakulását - írta közleményében Szijjártó Péter szóvivő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?