Jolán
2 °C
4 °C

Gyurcsányt akarják a zalai szocik

MTI
2007.02.03. 16:23

Kétharmados többséggel ismét Baracskai József informatikus mérnököt választották az MSZP Zala megyei elnökévé, és Gyurcsány Ferenc pártelnök-jelöltségét támogatták a szombati küldöttgyűlésen, Zalaegerszegen. A régi-új megyei pártelnök "a hatékonyabb politizálást és feladatmegosztást, az eddiginél szélesebb véleménykörre támaszkodó döntéshozatalt, a tagsági és szimpatizánsi bázis szélesítését" jelölte meg fő feladatként.

"A zalai szocialisták egyértelműen támogatják Gyurcsány Ferenc pártelnökké jelölését, s megválasztását a kongresszuson, és csatlakoznak a megkezdett kormányzati reformpolitikához" – mondta Baracskai József. Hozzátette, hogy a reformok megérttetéséhez és a párt szerepének megerősítéséhez közvetlenebb kapcsolatot kell kiépíteni a zalai társadalom minden rétegével.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?