Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vizitbérlet a nyíregyházi kórházban

MTI
2007.02.09. 10:35

Tíz alkalomra szóló vizitbérletet ad ki a nyíregyházi Jósa András Megyei Kórház a február 15-től kötelező vizitdíj ügyintézésének megkönnyítésére, közölte a súlyponti intézmények közé tartozó gyógyintézet sajtóreferense pénteken. A tíz betegellátási alkalomra szóló bérlet jelentős mértékben lerövidíti az ügyintézést, és az adott évben bármikor felhasználható, mondta Gyarmati Ágnes, az ország egyik legnagyobb, csaknem kétezer ágyas, egyetemi és főiskolai oktatási feladatot is ellátó kórházának kommunikációs munkatársa.

A bérletből a fel nem használt vizitdíj összegét a következő év januárjában visszafizetik a betegeknek, így értelmetlen kiadása senkinek nem lesz, tette hozzá. Gyarmati Ágnes elmondta azt is, hogy a nyíregyházi kórházban a bérlet mellett természetesen készpénzzel is fizethetnek majd a betegek vizitdíjat vagy kórházi napidíjat.