Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Navracsics: Marad a parlamenti bojkott

MTI
2007.02.21. 15:35

Navracsics Tiborral, a Fidesz frakcióvezetőjével készített interjút közölt szerdán a konzervatív Die Presse című osztrák napilap.

Navracsics az interjúban egyebek között kifejtette, hogy nem lettek volna zavargások tavaly ősszel, ha a miniszterelnök nem hazudott volna a magyar népnek a magyar gazdaság állapotát illetően.

A magyar társadalomban tapasztalható politikai feszültségre vonatkozó kérdésre kifejtette, hogy Magyarországon az emberek többsége frusztrált. Évtizedek óta nincsenek sikerélményeik. A lakosság nagy része már felélte pénzügyi tartalékait.

A frakcióvezető igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy a Fidesz parlamenti csoportja továbbra is kivonulással bojkottálja-e Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felszólalásait. Úgy magyarázta, hogy a kivonulás szimbolikus lépés, amellyel azt akarják demonstrálni, hogy a jelenlegi magyar miniszterelnök nem szalonképes a számukra. Kijelentette, hogy Gyurcsány a saját népének hazudott, és le kell mondania.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?