Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az MDF vizsgáltatná a Centrum parkoló kft ügyeit

MTI
2007.05.03. 17:27

Parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi az MDF a Centrum parkoló Kft. ügyében, jelentette be Dávid Ibolya, a párt elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.

Az ellenzéki párt a Figyelő című hetilapban megjelent írás alapján indítana vizsgálatot a parkolótársaság ügyeinek vizsgálatára.

A Figyelő 2007 április végén közölt írása szerint "a Centrum tulajdonosi hátterében úgy tűnik több politikus is áll. Kupper Andrásnak (Fidesz) azonos nevű nagybátyja 75 százalék fölötti tulajdont szerzett a Centrum Parkoló Kft.-ben, de Somlyódy Csaba szocialista politikus is szerepelt a tulajdonosok között".

Az MDF azt is javasolja, hogy a munkát segítse egy, a Figyelő által kijelölt szakértő, gazdasági és jogi szakember, valamint az Emberibb Parkolásért Mozgalom képviselője.