Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jövőhéten lesz új rendészeti szakállamtitkár

MTI
2007.05.31. 15:29

Az újonnan kinevezett igazságügyi és rendészeti miniszter hamarosan megnevezi, hogy ki lesz az új rendészeti szakállamtitkár - erről Takács Albert beszélt az MTI-nek azt követően, hogy a Sándor-palotában csütörtökön átvette kinevezési okmányát az államfőtől.

Az igazságügyi és rendészeti miniszter - aki hétfőn teszi le esküjét az Országgyűlés előtt - nem tervez azonnali személycseréket, változtatásokat a minisztériumban, de megfontolandónak tartja a rendészeti államtitkári poszt esetleges létrehozását. Mint mondta, nem személyekben, feladatokban gondolkodik.

Takács Albert az MTI-nek arról is beszélt, hogy a parlamentet kitüntetett munkahelynek tekinti, és fontosnak tartja, hogy a miniszterre háruló feladatokat személyesen lássa el, és ne helyettesítéssel oldja meg.