Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Lungo Drom kivonult az OCÖ közgyűléséről

MTI
2007.05.31. 21:58

Nem sikerült közös nevezőre jutnia a Lungo Dromnak és a Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma (MCF)választási szövetségének az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) csütörtökön tartott közgyűlésén. A Lungo Drom kivonult a tanácsteremből. "Kijöttünk a közgyűlésről, a megállapodás nem történt meg, mert mi az OCÖ szakmai és erkölcsi megtisztulását követeltük, hogy új alapra helyezhessük azt" - mondta Farkas Flórián.

ifj. Bogdán János, az OCÖ szóvivője elmondta: a közgyűlésen a Lungo Drom és az MCF választási szövetsége között megkötendő megállapodás 80 százalékban tartalmaz közös elképzeléseket. "Amiben nincs megegyezés: a Lungo Drom azt kéri, hogy az OCÖ költségvetéséből minden hónapban egymillió forintot különítsen el a működésükre, ami az önkormányzat szűkös keretei miatt nem vállalható."