Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tojással fogadták Gyurcsányt Szekszárdon

MTI
2007.10.11. 18:49

Incidens történt Szekszárdon, ahol mintegy 150 tüntető várta csütörtökön a fórumra érkező miniszterelnököt. Gyurcsány Ferencet tojással próbálták megdobálni, négy embert előállítottak, jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A rendőrség megerősítette a távirati iroda információját.

Az árpádsávos zászlókat lengető tüntetők közül többen tojásokat dobáltak a miniszterelnök felé, a biztonsági emberek közben esernyőkkel védték Gyurcsány Ferencet. Az MTI tudósítója azt látta, hogy két tüntetőt a földre tepertek, majd megbilincseltek a rendőrök.

A kormányfő az MSZP Nagy párbeszéd című rendezvénysorozatának keretében tartott fórumra érkezett Tolna megye székhelyére, hogy kérdésekre válaszoljon.

A rendezvény helyszíne előtt tüntető tömegből négy ember kellett kiemelni. Ellenük szabálysértés miatt indítanak eljárást, közölte az MTI.