Ödön
1 °C
11 °C

Molotov-koktélt dobtak egy MSZP-s képviselő házára

MTI
2007.10.24. 16:51

Két Molotov-koktélt dobtak éjszaka Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő családi házára a Fejér megyei Adonyban. A kár nem jelentős, a fal kormozódott be, a Molotov-koktélokat az eső eloltotta. A kormánypárti politikus az eset miatt feljelentést tett a rendőrségen. Ecsődi László elmondta: ő nem volt otthon, de felesége igen. Ecsődi korábban nem kapott olyan fenyegetéseket, amelyekből arra lehetett volna következtetni, hogy Molotov-koktélt dobnak a házára, nem is gyanakszik senkire.

Nyakó István, az MSZP szóvivője az MTI-nek az eset kapcsán azt mondta: az elmúlt időszakban mind a három hatalmi ágat, az igazságszolgáltatást, a törvényhozást és a kormányt is nagyon komoly fenyegetések és durva támadások érték. A szóvivő emlékeztetett rá, hogy bírák, ügyészek telefonszáma uszító szöveggel fent van egy honlapon, a parlamenti képviselőket megdobálták, sms-ben folyamatosan fenyegetik őket. Nyakó István úgy vélte: az, ami Ecsődi Lászlóval történt, az eddigi legsúlyosabb, egyértelműen életellenes akció volt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?