Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

BKV-s demonstrációra buzdított Vitézy

2007.11.16. 17:23

Szervezzen demonstrációt a BKV legnagyobb érdekvédelmi társasága, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZS) - erre kérte a szervezet egyik tisztségviselőjét a BKV Felügyelő Bizottságának (feb) fideszes delegáltja. Pontosabban ezt állítja a Szövetség. Vitézy Dávid tagadta, hogy ilyesmit tett volna.

A VTDSZ közleménye (az anyag nem nevezi meg Vitézy Dávidot, a Városi- és Elővárosi közlekedési Egyesület szóvivőjét) a Fidesz által delegált FEB tag a BKV jelenlegi helyzetére (járműállapotok, járatritkítások, forgalombiztonság) hivatkozva bíztatta demonstrációra az érdekvédelmi szervezetet. Jelen pillanatban két állítás áll egymással szemben, Vitézy ugyanis azt állítja, nem kereste meg a szakszervezet képviselőjét. A VTDSZSZ elnökhelyettese, Gulyás Attila azonban kitart amellett, hogy Vitézy igenis demonstrációra kérte őket.