Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lemondott a Szabolcs megyei önkormányzat fideszes elnöke

MTI
2008.04.03. 10:16

Lemondott tisztségéről Fülöp István, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzati Közgyűlés elnöke, a Fidesz országgyűlési képviselője, távozását a képviselő-testület csütörtöki nyíregyházi ülésén Kozma Péter, a térségi helyhatóság alelnöke jelentette be.

Fülöp István, aki a 2006-os önkormányzati választás óta töltötte be az elnöki tisztséget, az ülésen felolvasott levelében a törvényben biztosított lehetőségre hivatkozva jelentette be lemondását, konkrétan az okot nem nevezte meg. Az MTI munkatársának a politikus viszont elmondta: a jövőben több időt szeretne tölteni országgyűlési választókerületében, hogy még hatékonyabban segíthesse a mátészalkai körzet gondjainak megoldását. Elhatározását egyeztetette a Fidesz országos vezetőivel, akik megértették döntését és biztosították arról, hogy a 2010-es választáson is jelöltje lesz a pártnak Mátészalka térségében.