Árpád
-2 °C
3 °C

Eddig ketten pályáznak a János kórház főigazgatói posztjára

MTI
2008.04.08. 13:10

A hét végén jár le az egyesített János Kórház főigazgatói posztjára kiírt pályázat, amelyre még senki nem jelentkezett, de ketten biztosan pályázni fognak, közölte Szolnoki Andrea kedden. A Fővárosi Közgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke elmondta, hogy május 5-én kerülnek az eseti bírálóbizottság elé a pályázatok. Az egészségügyi bizottság pedig május 22-én nevezi ki az új főigazgatót, aki júniustól öt éven át irányíthatja majd a kórházat.

A szabad demokrata politikus megerősítette az MTI azon információját, hogy az intézmény jelenlegi megbízott vezetője, Badacsonyi Szabolcs és Pintérné Gönczi Ágnes is várhatóan indul a posztért. Badacsonyi Szabolcs az SZDSZ egészségügy-politikusa, ő korábban a János Kórházba olvadt Budai Gyermekkórház főigazgatója volt. Pintérné Gönczi Ágnes pedig szocialista kötődésű, ő korábban a Veres János pénzügyminiszter választókerületében lévő nyíregyházi kórházat vezette, jegyezte meg Szolnoki Andrea.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?