Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Támadás érte Szilvásy György nyaralóját

MTI
2008.09.03. 13:12

Égési nyomokat találtak a Veszprém megyei Lesencefalun egy nyaraló ajtaján; az épületben senki sem tartózkodott, közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője. Bartha László szóvivő közölte, szerdán a lakatlan nyaraló ajtaján égésnyomokat fedeztek fel. "Jelenlegi adatok szerint a bűncselekményt szeptember 3-án a hajnali órákban követték el, ismeretlen gyúlékony anyag felhasználásával" - olvasható a rendőrség honlapjára szerda kora délután feltett közlemény szerint. A bűncselekmény idején az épületben senki sem tartózkodott. Az okozott kár megállapítása folyamatban van, személyi sérülés nem történt, írták. Az ügyben ismeretlen tettes ellen, rongálás bűncselekménye miatt indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

A Hír Tv információja szerint a nyaraló Szilvásy György, titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszteré. Ezt a rendőrség nem erősítette meg. A Hír Tv úgy tudja, a helyszínelés idejére nemcsak az épület környékét, hanem a települést is lezárták, oda csak a helyi lakosok juthatnak be. Robbanás történhetett, mivel a nyaralóval szemközti ház fala is megrepedt, hangzott el.