Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Végleges Fidesz-MDF lista Hajdú-Biharban

MTI
2002.01.12. 15:02
Véglegesítette a Hajdú-Bihar megyében Fidesz-MDF közös listán induló képviselőjelöltek névsorát és döntött az egyéni választókerületekben induló jelöltekről a Fidesz-Magyar Polgári Párt péntek esti megyei választmányi ülése - jelentette be Kósa Lajos, a párt megyei elnöke szombati debreceni sajtótájékoztatóján. A megye kilenc választókerülete közül hétben a Fidesz jelenlegi országgyűlési képviselői - Pósán László, Halász János, Kósa Lajos (Debrecen), Láyer József (Hajdúsámson), Vitányi István (Berettyóújfalu), Arnóth Sándor (Püspökladány), Márton Attila (Hajdúszoboszló) - indulnak az áprilisi választáson.

A Hajdúböszörmény központú választókerület eddigi fideszes országgyűlési képviselője, Lévai Tibor visszalépett az indulástól, a továbbiakban megyei szinten politizál tovább. Helyette az MDF-fel kötött megállapodás alapján Püski András, az MDF Hajdú-Bihar megyei választmányának elnöke indul a választókerületben - közölte Kósa Lajos. Balmazújvárosban Tiba István, a helyi önkormányzat Fidesz-frakciójának vezetője lesz a jelölt. A Fidesz-MDF Hajdú-Bihar megyei közös listáját Kósa Lajos debreceni polgármester, a Fidesz alelnöke vezeti.