Szilvia
5 °C
16 °C

Veér András az MSZP országos listáján

MTI
2002.01.13. 18:34
Az MSZP szombaton elfogadott országos listáján Veér András, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) volt főigazgatója is szerepel - értesült vasárnap az MTI. Az MSZP választmánya szombaton döntött az országos lista összetételéről, amelyen az MTI információi szerint Veér András a 83. helyen található.

Az OPNI volt vezetője az MTI-nek vasárnap megerősítette, hogy tárgyalások folynak közte és a szocialista párt között, ugyanakkor még nem döntötte el, elfogadja-e a felajánlott lehetőséget. Veér András kijelentette: még egyeztet a szabad demokratákkal is.

- Az SZDSZ vezetői korábban jelezték, hogy Veér Andrást a párt színeiben egyéni képviselőjelöltként kívánják indítani, az MTI azonban úgy tudja, ez ügyben a Szabad Demokraták Szövetségénél még nem született végleges döntés.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?