Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Torgyán visszatér a 'nagypolitikába'

Népszabadság
2002.01.19. 11:50
Szombaton tartja kampánynyitó nagygyűlését az FKGP. Torgyán József e rendezvényen való szerepléssel tér vissza a "nagypolitikába" - fogalmaz a Népszabadság. A kisgazda pártelnök már hosszabb ideje háttérbe húzódott, s az úgynevezett kisgazda ötös fogat másik négy tagja, Gyimóthy Géza főtitkár, G. Nagyné Maczó Ágnes és Béres Béla alelnök, valamint Deák József pártfőügyész szerepelt a nyilvánosság előtt, s látta el a kampányból adódó feladatokat.

A kampánynyitó nagygyűlésen bemutatják a párt 176 egyéni választókerületben induló képviselőjelöltjeit, az országos és a területi listákat azonban csak márciusban hozzák nyilvánosságra.A napilap úgy tudja: Torgyán József vezeti az FKGP országos listáját, majd Gyimóthy Géza, Béres Béla, Maczó Ágnes és a pártelnök legfőbb hívei - Kávássy Sándor főtitkár-helyettes, Réti Miklós Pest megyei elnök, Csatári József főtitkárhelyettes és a "hűséges" megyei elnökök következnek. Torgyán Józsefné Cseh Mária a Független Női Szövetség elnökeként szintén az országos lista első tíz helyének valamelyikén szerepel majd.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?