Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újra mérőszalagot kap Orbán Viktor

2002.01.21. 15:38
Ismét mérőszalagot küld a Fiatal Baloldal (FIB) Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy jelezze álláspontját: már csak 75 nap, és kormányváltás lesz. Erről Tóbiás József, a FIB elnöke, az MSZP elnökségi tagja beszélt hétfőn a budapesti Moszkva téren rendezett demonstráción, amelynek témája a magyar-román egyetértési nyilatkozat hatása volt. Szocialista politikusok és szimpatizánsok tavaly december 28-án, a választások előtt 100 nappal már szerveztek hasonló akciót.

A hétfői megmozduláson Tóbiás József közölte: az "Orbán-Nastase paktum" szembeállítja a magyarországi fiatal munkavállalókat a határon túli magyarokkal. A kormány nem veszi figyelembe, hogy Magyarországon a fiatalok 14 százaléka pályakezdő munkanélküli, és ez az arány 20 százalékos azokon a keleti területeken, ahol a kedvezménytörvény érvényesülni fog - hangsúlyozta a Fiatal Baloldal elnöke.